My 2014.

Monday, December 29, 2014

Stejně jako minulý rok jsem si připravila článek na shrnutí uplynulého roku. A stejně jako minulý rok ho přidávám 29.12. Píšu ho i kvůli sobě, abych zavzpomínala na všechno, co jsem prožila. Teda ne všechno, protože některé věci není vhodné sdílet internetu, ale od toho mám mobilní galerii plnou fotek.
PS Wendy nedávno na tt sdílela odkaz na jeden článek, kde bylo napsáno tohle:
"Muset mazat fotografie z telefonu, aby v něm bylo místo, je jako zabít některé ze svých dětí, protože je všechny neuživíte."- je neuvěřitelný jak moc to je (pro mě) pravdivý!
Leden
Byl to první silvestr, který jsem netrávila s rodinou. S E. jsme se byly projít, o půlnoci se objímaly na náměstí a pak se prošly po městě. Zbytek měsíce jsem pak věnovala organizaci plesu, kdy jsme se s B. učily od maturantů jak na to, a se spolužáky jsme jeli do Těšína na brusle. Byla jsem na tom poprvé v životě a bylo to boží.  Jo a taky jsem začala svůj půlroční boj s akné! (já vám o tom slíbila článek že? máte pořád zájem?)
Únor
Hned první den měsíce byl boží- konečně jsme se dočkali plesu a bylo to úžasný! Je neskutečný vidět jak se lidi baví a vědět, že jsme to zorganizovali dobře. V únoru jsem nebyla moc aktivní, takže na další události už si nevzpomenu.
Březen
Blog oslavil druhé narozeniny. Fakt se stydím, že se za ten (skoro) rok blog o moc dál neposunul, ale jsem hrozný lajdák a někdy čekám že se všechno stane samo. Taky mi odjeli rodiče na dovolenou, takže jsme s E. bydlely samy a díkybohu jsme nezbořily dům.
Duben
Duben znamenal pro blog krizi. Můj notebook byl rozložený v krabici a já neměla kde psát články (alespoň jsem se měla na co vymlouvat:D) Taky jsem si koupila první běžecké boty a těšila se na to, jak budu běhat.

Květen
V květnu jsem předčasně dostala svůj narozeninový dárek- nový notebook! A ještě pořád si nemůžu zvyknout na win 8, podle mě je to hrozně blbý. Pak následovala Bambiriáda a každoroční Májowka, která byla.. zajímavá. Taky jsem byla v Brně na otevíračce Ristorante Piazza a poprvé se potkala s Adélkou!
Červen
Dokončila jsem třetí ročník na gymplu, byla na nejlepším školním výletě s nejlepší třídou, přejedla se v Brně na FoodFestivale a konečně skončila s léky. 
Červenec
První týden prázdnin jsem ještě chodila do školy na jazykový kurz, pak jsem se válela doma a nakonec jsem narychlo odjela do Brna na brigádu. Byla to moje první brigáda v životě a byla to úžasná zkušenost. Taky jsem tam oslavila svoje 16 narozeniny a sis se švagrem mi připravili oslavu jako překvapení.
Srpen
Začátek srpna jsem ještě strávila v Brně, rozloučila se s nejlepší bandou číšníků, zase se viděla s Adélkou a pak jsem s holkama odjela za kamarádkou na Moravu, kde jsme si to neskutečně užily. Dokonce máme video- TADY.
Září
Ve škole jsem byla tři dny a pak jsem odjela na dovolenou na Krétu. Tam jsem si ještě více odpočinula a pak umírala při návratu do normálního života.
Říjen
Z října si toho moc nepamatuju, jenom že jsme se školou jeli do Oswětimi a do Krakowa, který se mi hrozně moc líbil. Jo a taky jsem měla půlkolonu z tanečních!
Listopad
Z listopadu si nepamatuju už vůbec nic. Jen to, že jsme jeli se třídou do Brna na Bodies Revealed, měli poslední lekce tanečních a já sháněla nového partnera. A taky jsme konečně odjeli s ST na chatu.
Prosinec
Prosinec jsem z velké části prodepkařila, ale přežila jsem šluskolonu (závěrečnou), nakupovala Vánoční dárky a cpala se cukrovím. 

Doufám že váš rok byl taky úžasný a přeju, aby ten následující byl ještě lepší!
<3

You Might Also Like

5 comments.

  1. Jéé, mám děsně ráda tyhlety články! Taky ho chystám, je skvělý si všechno zrekapitulovat a vždycky pak pociťuju štěstí a taky mě baví prohrabávat se těma fotkama, jelikož se kolikrát směju tomu, co tam najdu:-D A to s mazáním fotek na mě sedí taky:-D
    Kolikrát jsem schopná nechat úplně rozmazanou fotku jen proto, že je mi jí líto...
    hah.
    :D

    ReplyDelete
  2. JÁ VĚDĚLA, ŽE SEM NA NĚCO ZAPOMNĚLA!:D článek o akné totiž chci, protože s nástupem do prváku se mi zhoršila pleť. je sice pravda, že teď se mi zdá, že už se mi to trochu zlepšilo, ale jizvičky na obličeji bohužel zůstavají.

    ReplyDelete
  3. krásný článek, hrozně se mi líbí jak je to všechno takhle do zrekapitulované :) přidala jsi super fotečky! :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. odp. : určitě si nemyslím, že jsme někde jinde.. myslím, že to je tak "na stejno" ... Ten ples je tak v Trisii ? Na šluskolony jsem chodila, protože jsem tam ty lidi znala.. Je to ples vaší školy ? :)
    LEDEN : jeee:D cieszyn.. tam to znám :D já s akné začala na začátku školního roku .. chodím k paní Fišarové do Steelu a hned to je lepší.. neměla jsem to teda nějak hrozný.. ale teď už nemám skoro nic.
    DUBEN : boty mám stejný, jen nevím jestli stejné barvy :D ale jsou supr.. proběhala jse v nich skoro už půl roku a pořád se drží..
    SRPEN : to videa je úžasný .. :)
    ŘÍJEN : ty si i tančila ? :) byly to tvé první taneční ?
    Hezký nový rok :)

    ReplyDelete
  5. odp. : určitě si nemyslím, že jsme někde jinde.. myslím, že to je tak "na stejno" ... Ten ples je tak v Trisii ? Na šluskolony jsem chodila, protože jsem tam ty lidi znala.. Je to ples vaší školy ? :)
    LEDEN : jeee:D cieszyn.. tam to znám :D já s akné začala na začátku školního roku .. chodím k paní Fišarové do Steelu a hned to je lepší.. neměla jsem to teda nějak hrozný.. ale teď už nemám skoro nic.
    DUBEN : boty mám stejný, jen nevím jestli stejné barvy :D ale jsou supr.. proběhala jse v nich skoro už půl roku a pořád se drží..
    SRPEN : to videa je úžasný .. :)
    ŘÍJEN : ty si i tančila ? :) byly to tvé první taneční ?
    Hezký nový rok :)

    ReplyDelete