Zakynthos.

Tuesday, September 24, 2013

Slíbila jsem fotky a místo toho tady bylo mrtvo. Omlouvám se, ale blbne mi notebook, takže jsem je nemohla upravovat. Nakonec jsem teda k němu sedla, slíbila mu, že pokud nebude dělat problémy, vyčistím ho a... první várka fotek je hotová! Kvalita teda za moc nestojí, protože program na koláže se mi spustit nepovedl a tak jsem je dělala přes picmonkey.
...
Jak už asi všichni z instagramu víte, byla jsem na Zakynthosu.
Letěli jsme z Ostravy a let měl trvat dvě hodiny, no nakonec jsme ještě půl hodiny kroužili nad ostrovem a čekali na povolení k přistání, ale viděla jsem nejznámější řeckou pláž Navagio. Krása. Fotku z letadla nemám, ale pláž uvidíte v některém z příštích postů, protože jsme si na ni udělali výlet. Bude jich nespíš pět- tohle je první mix fotek, pak budou fotky hotelu a pak tři posty o třech dnech kdy jsme měli půjčené auto.
Ostrov jako takový mě moc nezaujal (krom pláží a jednoho městečka kdesi v horách). Všude byl nepořádek a moc památek tam nebylo, prý kvůli silnému zemětřesení, které kdysi srovnalo se zemí 95% budov. Jedno menší zemětřesení jsem dokonce zažila a to když jsem večer byla ve městě. Ale nepořádek na pevnině vyvažovala křišťálově čistá voda. Úplně všude, dokonce i v přístavu. Taky počasí nám vyšlo skvěle, teploty byly kolem 30° a jen jednou v noci pršelo.
 Jack! (animátor)
P.S. nenašla by se nějaká hodná duše, která by mi udělala layout? Nic složitého, prosím!
ask / instagram / facebook /

You Might Also Like

8 comments.

  1. Parádní fotečky kočko! Ten růžový skůtřík :D hihi

    Book of beauty

    ReplyDelete
  2. Oh Oh Oh! Skvělé fotky! Jáááá chci ten skůtr a zažít zemětřesení! :D

    ReplyDelete
  3. ty fotky jsou prostě dokonalé ,aaaa!<3

    ReplyDelete
  4. Moc krásný fotky :) To křídlo a ta voda pod tím obzvlášť, připomíná mi to fotky z Elle, z nějakého speciálu o cestování, nebo tak :) Vážně krásný :)

    ReplyDelete