2015 recap.

Monday, December 28, 2015

Blíží se konec roku a jako vždy jsem si připravila takové shrnutí. Je hrozně fajn vzpomenout si na všechny věci co se děly.... Vždycky jsem tenhle článek připravovala tak, že jsem projížděla staré články, ale protože tenhle rok byl co se týče mé aktivity na blogu doooooost špatný, musím si vystačit s fotkama v mobilu a diářem.

PS přidávám odkazy na články z 2013 a 2014

PPS doufám že jste měli krásné svátky, plné jídla, pohody a pod stromečkem jste našli všechno co jste si přáli. Já zažila asi nejlepší Vánoce vůbec, protože se u nás sešla celá nejbližší rodina a Kubík byl tím nejlepším dárkem (ikdyž jsme ho dostali už v dubnu)

LEDEN
Na to abych si vzpomněla na Silvestr ani nepotřebuju koukat na fotky. Byla to oslava jak se patří, spala jsem na jedný žíněnce s asi 12 lidmi a druhý den jsme si udělaly sedmikilometrovou procházku v mrazu na nádraží, odkud nám ujel vlak. Taky mi konečně vyrobili postel a já už nemusela spát na matraci na zemi. Taky jsem poprvé jela lyžovat do Alp a se spolužáky jsme tradičně vyrazili do Cieszyna na lední brusle. Celý měsíc jsme zakončili Studentským plesem, který si doufám všichni užili stejně jako my. Bylo beznadějně vyprodáno a my si mohli dát půl roku pauzu než zase budem pracovat na novém.
ÚNOR
V únoru jsem se po nějaké době zase podívala do Prahy, kde jsme si s našima udělali klasickou procházku a zakončili to v Národní kavárně. S Maci jsme upekly duhové sušenky a se Studentským týmem jsme se rozloučili s jednou naší členkou.
BŘEZEN
Březen začal taky vesele. Kamarád nás pozval na akci, kterou pořádal jeho kamarád doma. Asi nikdy jsem nezažila více awkward ráno ale bylo to fajn. S kamarády jsme se vypravili na hory, kde nás překvapil sníh, ve škole jsme pozorovali zatmění slunce a šly na kamarádčinu šluskolonu, která byla boží jako všechny akce spojené s tanečními. Konec měsíce jsem strávila v Brně, kde jsme s Adélkou šly do SKØGu.
DUBEN
Na začátku měsíce nás překvapil sníh a o pár dní později jsme se s holkama flákaly na stadioně a užívaly si první teplé dny. A na konci dubna jsem se stala tetou! Když tak koukám na fotky, přijde mi neuvěřitelný jak hrozně moc už Kubík vyrostl.
KVĚTEN
Květen. Májowka. Klasika. Asi jedna z nejlepších akcí, která se tady koná a ani letos nezklamala. Pak už začalo balení a odjezd do Švédska. Byla to jedna z nejlepších cest, kterou jsem kdy podnikla a budu na to ještě dloouho vzpomínat. Na konci měsíce jsme se zase sešly s Maci a to taky byla nezapomenutelná noc. Vlastně i ráno, protože spát jsme šly až někdy po sedmé.
ČERVEN
Konec školního roku byl opět boj. Čekala mě závěrečná práce z výtvarky, což pro mě jako pro naprosto nekreativního člověka, byl trest. Nakonec jsem to zvládla, dokonce mě učitelka pochválila a já měla splněno. Začalo léto, s E. jsem se opalovala na zahradě, s holkama jsme zahájily sportovní pátky a celkově se ze mě stal nějak více společenský tvor. Taky školní výlet na vodu byl boží a ikdyž jsme se s parťákem převrátili na úplně klidné vodě, nikdo se neutopil. Poslední den školního roku jsme si tradičně zpříjemnili pizzou a pak jsme z podpatků přešly do tenisek a vyrazily opět na hory.

ČERVENEC
Prázdniny byly celkově trochu slabší. Ale do Ostravy za mnou přijela Adélka, poprvé jsem navštívila Plzeň, konečně byla doma a šla na Hawaii párty (kterou jsme stejně strávili na nádraží) a oslavila 17 narozeniny.
SRPEN
Prvního srpna jsem objevila svoji lásku k vínu a věřím, že tahle mě nezklame. Trávila jsem čas se sis a Kubíkem, chodila po horách a pak zalehla do postele s angínou, která mě úplně zničila. Ale musela jsem se uzdravit rychle, protože mě čekal výlet do Prahy, který nám tak úplně nevyšel, protože celý den pršelo. Poslední dny prázdnin jsme trávili v čajovně, kde z nás určitě měli radost když jsme tam seděli až do zavíračky.
ZÁŘÍ
První den školy jsme byly ve škole už o půl sedmé a konečně zabraly místa u okna. Aspoň tohle mi zpříjemňuje každý školní den. Jeli jsme na turisťák a já se tak měla možnost podívat do Žiaru, kde jsem jako malá na táboře, trávila každé prázdniny. Doma jsem moc času nestrávila a holkama jsme se vydaly na poslední open air akci do Vendryně.
ŘÍJEN
V říjnu mě čekala další cesta do zahraniční, tentokrát do Německa. Většinu času jsme strávili v Drážďanech, kde se mi hrozně líbilo. Možná taky proto, že nám učitelky daly docela volnost a ikdyž jsme město vůbec neznali, mohli jsme chodit večer sami ven. Taky jsem s týmem dobrovolničila na čokoládovém festivalu a T. jako první z party oslavila 18. Byly jsme tam skoro všechny holky ze třídy a bylo to boží.
LISTOPAD
Listopad byl smutný, upršený a mě se celý měsíc držela špatná nálada. Ale udělala jsem si výlet do Brna, kde jsem se opět potkala s Adélkou a nakonec jsem tam zůstala skoro celý týden a hlídala sis psa.
PROSINEC
Prosinec jsme zahájili s týmem na teambuildingu, který nám hrozně pomohl a zase jsme se neskutečně bavili. Měla jsem možnost zúčastnit se simulovaného zasedání zastupitelstva města, což byla zajímavá zkušenost a pak už jsem jen četla, učila se a těšila na Vánoční prázdniny. Ty už jsou teď skoro u konce a je těžko uvěřitelný, že je tady další rok.

 Navštívila jsem země, které jsem neměla v plánu navštívit, zažila skvělý věci, posunula se od hodně věcí dál, přečetla hromadu knih, vyfotila miliardu fotek, hodně se smála, ale i hodně brečela, ztratila miliardu pinetek a gumiček, udělala hromadu přešlapů, ale ničeho nelituji a už se těším, co mi ta 2016 přinese.

A co vaše 2015?

You Might Also Like

4 comments.

  1. Úžasný foto článek, já abych řekla pravdu bych podobný článek udělat nemohla, protože tolik fotek ani v notebooku/mobilu nemám. Což je mě mrzí, ale snad v příštím roce ano. :)
    lifestyle and beauty

    ReplyDelete
  2. Tenhle článek je skvělý, strašně mě baví takováhle shrnutí.. :) Asi udělám podobný článek.. :)

    ReplyDelete
  3. Páni, vidím, že jsi měla hodně nabitý a super rok. :) Já se pro změnu po roce ozývám a ani nevím, jestli si mě pamatuješ (Rony). Každopádně se asi budu ozývat zase častěji. :D

    ReplyDelete
  4. SEMPRE SBORRATISSIMO IN CULO: LUIGI BERLUSCONI (CON PADRE IL NAZIMAFIOSO PEDOFILO SPAPPOLA MAGISTRATI E MANDANTE DI CENTINAIA DI OMICIDI MASCHERATI DA FINTI SUICIDI, MALORI ED INCIDENTI, SILVIO BERLUSCONI E CON FIDANZATA ^UN NOTO MASSONE MAFIOSO CON........... LA BARBA^ http://www.sostenitori.info/wp-content/uploads/2017/07/luigi-berlusconi-681x357.jpg )!!! DI CRIMINALISSIMA MEDIASET ALIAS MAFIASET, CAMORRASET, NDRANGASET, NAZISTSET. DI CRIMINALISSIMA FININVEST ALIAS (MA)FI(A)NINVEST. DI CRIMINALISSIMA MOLMED. DI CRIMINALISSIMA HOLDING ITALIANA QUATTORDICESIMA SPA (GIA' CASSAFORTE DI COSA NOSTRA DEI MEGA ASSASSINI STEFANO BONTADE PRIMA,GAETANO CINA' POI, MIMMO TERESI ANCORA POI ED INFINE DI TOTO RIINA E BERNARDO PROVENZANO...CASPITERINA CHE SOCI PER BENE, CASPITERINA, WAGLIO'). DI CRIMINALISSIMA BANCA MEDIOLANUM MAFIOLANUM CAMORRANUM NDRANGOLANUM LAVALAVAPERCOCALEROSCOLOMBIANUM NAZISTANUM...COME PURE E STRA PURE...DI CRIMINALISSIMA SOLDO LTD ROMA ( http://mybatis-user.963551.n3.nabble.com/CRIMINALISSIMA-SOLDO-LTD-FINANCIAL-SERVICES-LONDON-DEI-RICICLA-SOLDI-MAFIOSI-ANDREA-GAUDENZI-E-LUIGI-td4030101.html ). DI CRIMINALISSIMA SOLDO FINANCIAL SERVICES LTD. DI CRIMINALISSIMA ELIGOTECH AMSTERDAM. DI CRIMINALISSIMA CGNAL DI TOPO DI FOGNA BERLUSCORROTTO MARCO CARRAI. DI CRIMINALISSIMA ALGEBRIS DI MEGA RICICLA SOLDI MAFIOSI DAVIDE SERRA, PIU' DI ALTRA MERDA "FINANZIAR-CRIMINALE, FASCIOMAFIOSA, BERLUSCONICCHIA VARIA!
    1
    SI, VI ASSICURO E STRA ASSICURO, E' PROPRIO COSI'! E' SEMPRE SBORRATO IN CULO: LUIGI BERLUSCONI! CON FIDANZATA: "UN NOTO MASSONE MAFIOSO CON LA BARBA, MASSONE DELLA CRIMINALISSIMA, NAZISTA, ASSASSINA LOGGIA DEL DRAGO DEL PEDOFILO STRAGISTA SILVIO BERLUSCONI, BASATA OVVIAMENTE PRESSO "ARCORE-HARDCORE"
    http://www.centroparadesha.it/ude/articoli/1156-549-la-loggia-del-drago-di-galeazzi-pinotti
    (CRIMINALISSIMA, NAZISTA, ASSASSINA LOGGIA DEL DRAGO DEL, MAI MI STANCHERO' DI URLARLO E RI URLARLO, NOTO STRAGISTA SPAPPOLA MAGISTRATI, MANDANTE DI MIGLIAIA DI OMICIDI MASCHERATI DA FINTI MALORI, SUICIDI, INCIDENTI..DITTATORE SATANISTA FILO HITLERIANO, DICIAMO...DITTATORE SATA-N-AZIFASCISTA, OLTRE CHE MEGA LAVA SOLDI DI COSA NOSTRA, CAMORRA, NDRANGHETA, LUI STESSO CAMORRISTA, MAFIOSO, NDRANGHETISTA, NONCHE' LADRO, TRUFFATORE, SEMPRE FALSO, POR-CO-RRUTTORE, MEGA COCAINOMANE, NOTISSIMO PEDOFILO SILVIO BERLUSCONI...PER SEMPRE FUORI DAI COGLIONI..NON AMO LA VOLGARITA', MA LA RIMA ERA PERFETTA, CONCEDETEMELA, PLEASE)"!!!
    MASSONE MAFIOSO, CHE IO, FRA L' ALTRO, CONOSCO BENISSIMO, IN QUANTO LAVORAVA CON ME E CON QUEL VERME CRIMINALE DI ALDO ACQUISTAPACE DI CREDIT SUISSE MILANO, A PIAZZA AFFARI ..ANYWAY... GUARDATE QUI, PLEASE, COME IL SEMPRE SBORRATO IN CULO, LUIGI BERLUSCONI, SLINGUA DETTO MASSONE MAFIOSO CON MASCHILISSIMA BARBA, DELLA MANDANTE DI OMICIDI E STRAGI, ASSASSINA LOGGIA DEL DRAGO, DEL NAZIMAFIOSO STRAGISTA PEDOFILO SILVIO BERLUSCONI http://www.sostenitori.info/wp-content/uploads/2017/07/luigi-berlusconi-681x357.jpg . UN MIO CARO AMICO, IL (PURE FAMOSISSIMO) MASSONE OMOSSESSUALE FEDERICO TRABUCCO DI KAIROS https://fundspeople-repository.s3.amazonaws.com/system/person/logo/3872/medium_Federico_Trabucco.jpg .... & http://www.kairospartners.com/sites/default/files/styles/anteprima_originale/public/media_browser/trabucco2_0.jpg?itok=PsAxVWeL HA PARTECIPATO A DIVERSE ORGE GAY "PADANE" CON LUIGI BERLUSCONI. E L'ALTRO FAMOSO ATTEMPATO SATANISTA OMOSESSUALE: GIANPAOLO GAMBA DI BANCA ALBERTINI SYZ https://it.linkedin.com/in/gian-paolo-gamba-96931594 (CHE IN GAMBA AZZONI SIM, NEGLI ANNI 90, SI SCOPAVA UN SUO EX DIPENDENTE CON 40 ANNI MENO DI LUI, IL SIMIL PEDOFILO, IL SIMIL PEDERASTA GIANPAOLO GAMBA DI BANCA ALBERTINI SYZ AVEVA 57 ANNI CIRCA ED IL SUO AMANTINO 17 ANNI CIRCA.. ED INTANTO, DETTO 17 ENNE, ALLA "BERLUSCONIANISSIMA" FACEVA CARRIERA A GO GO).

    ReplyDelete