2013

Sunday, December 29, 2013

Podnikla jsem cestu do blogového archivu a rozhodla se udělat takové zrekapitulování roku 2013. U mnoha článků jsem se dost nasmála, vůbec mi to nepřipadá, ale blog se neskutečně změnil a doufám, že k lepšímu se bude měnit i dál:) Do nového roku bych vám chtěla popřát hodně štěstí, zdraví, lásky smíchu a ať si užijete silvestr. Já budu letos s E. a hrozně se těším, protože ohňostroje v městě jsem ještě nikdy neviděla. 
Leden
Většinu měsíce jsem věnovala zrcadlovce, ze které jsem byla přímo nadšená. Fotila jsem kdejakou blbost a obdivovala kvalitu fotek. Taky jsem s gymplem jela na lyžák a to bylo něco úžasného. Odvezla jsem si skvělé vzpomínky a hromadu modřin, ale užila jsem si to na 962456%. (video)
Únor
Tenhle měsíc jsem začala úplně úžasně, prodloužený víkend jsem strávila v Brně na otevíračce Monte Bú a nákupy v Parndorfu. Zároveň to byly první jarní prázdniny, které jsem netrávila na táboře, ale jela jsem s M. do Ostravy na nákupy a po dlouhé době se viděla s E. a od té doby to s náma jde z kopce♥
Březen
Březen byl pro blog měsícem kdy oslavil své první narozeniny, já uspořádala první giveaway a publikovala jsem první dva outfity. Taky jsem byla na promoci od sis a strávila hrozně moc času s E.
Duben
Neustále jsem se cpala palačinkama, brodila se sněhovými závějemi při venčení Arnyho, oslavila 15 od K. a s holkama jsme udělaly maskový průvod městem, poslala dárek z giveaway pro Rony, přečetla Hostitele a hned se zamilovala. 
Květen
Zažila jsem nejlepší Hutník, byla naštvaná, že nám zrušili školní výlet, blbla s holkama na výstavě v městské galerii a po dlouhé pauze jsme se spolužáky měli sraz v Belku. 
Červen
Nemohla jsem se dočkat prázdnin, byla posedlá lakováním nehtů, zažila skvělou přespávačku s holkama u S., po dvou letech jsem závodila v běhu a se spolužáky jsme úžasně zakončili školní rok.
Červenec
Hned na začátku prázdnin jsem si koupila vansky, které mi dělaly radost až do října, četla, válela se u bazénu, chodila do Belka, oslavila patnácté narozeniny a dostala mobil a pevnou padesátku♥.
Srpen
Srpen byl nejlepším měsícem roku. S E. jsme jely do Prahy, kde jsme se jen tak toulaly po městě a nakupovaly a s našima jsme jeli k Balatonu na festival jídla, kde jsem se šíleně přejedla přežrala. A poslední srpnový týden? Ten byl přímo šílený, ale nejhlavnější bylo, že jsem se poprvé viděla s Evulindurkou. Jo a Den obce byl bezkonkurenční!
Září
A najednou se ze mě stala třeťačka. Ve škole jsem byla jeden den a pak jsem jela na Zakynthos, což byla skvělá dovolená. Návrat do reality byl však krutý, ale nějak jsem to zvládla. Nadávala jsem na počasí, poprvé se opila a myslím že tak do třiceti se bez alkoholu obejdu.
Říjen
 V říjnu se toho moc nedělo, v matematice jsem se radovala z učiva, ze kterého jsem měla samé jedničky (Vennovy diagramy) a nakonec jsme s V. byly na naší první bažantce v Nýdku a užily si koncert Nebe.
Listopad
S B. jsme začaly chodit do Studentského týmu, byly na filmáči a zapojily se do organizace plesu,  zvládla týden bez facebooku, uspořádala oslavu narozenin, přečetla všechny knížky Hunger Games a opět se zamilovala.
Prosinec
Nakupovala jsem vánoční dárky, vybírala barvy do pokoje, užila si skvělou předvánoční akci s holkama, cpala se cukrovím, sepsala si hromadu předsevzetí a nemůžu se dočkat Silvestra.

Jaký byl váš rok?:)
P.S. v sobotu za mnou přišli naši, že prý pro mě něco mají a tak jsem opožděně dostala dvě mikiny, které jsem měla najít pod stromečkem. Pěkné, ale když si mikinu obleču jednou za půl roku...

You Might Also Like

8 comments.

  1. To je hezký článek :-) podle některých těch měsíců mi uplně vyskočily v hlavě přímo ty články a některé debaty ci jsme vedly :-) Do nového roku jen to nejlepší :-)

    ReplyDelete
  2. Krásny článok! :) Aj tebe prajem krásny rok 2014 ;)
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  3. krásný článek:) šťastný nový rok i tobě:)

    ReplyDelete
  4. tyhle články hrozně ráda čtu, takové to, celý blogový rok v jednom :)

    ReplyDelete
  5. Krása:)
    je hrozně pěkný si rok shrnout, najednou si nepřijdu, že bych ho nějak promhrala:D

    ReplyDelete
  6. Krásný článek :) Ráda vzpomínám na události co se vážou k fotkám v rekapitulacích :) :D
    Šťastný nový rok! :)

    ReplyDelete
  7. Tvůj blog jsem si oblíbila a jseš mi sympatickáa nejlepší na tom je, že jseš z Třince ?:D Nebydlíš náááááhodou ve Vendryni ?:)

    ReplyDelete
  8. Super shrnutí, škoda, že to čtu až teď. :)
    Hezky jsi to vše shrnula a děkuji ještě jednou za ten křížek, stále ho mám a je úžasný. :) Ještě, že je tam nastavitelnost na ruku, protože ji mám až moc hubenou .. :D
    Hodně štěstí od nového roku a taky, ať stále píšeš, protože mě prostě bavíš. :)

    ReplyDelete